#
13
0
165

La Jornada de la Biodiversitat i Sostenibilitat dels Cítrics es celebrarà el 29 de novembre

Aquesta jornada inclou una visita a la col·lecció de varietats i patrons de l'Estació Experimental Agraria de Carcaixent.

L' Ajuntament de les Alqueries, junt amb la Generalitat Valenciana, ha organitzat una jornada d'agricultura el pròxim 29 de novembre, en la que es tractarà la biodiversitat i sostenibilitat dels cítrics: cobertes vegetals i bardisses. Aquesta jornada inclou una visita a la col·lecció varietats i patrons de la Estació Experimental Agraria de Carcaixent. Tots els interessats que vullguen acudir hauran de inscriure's prèviament, ja que hi han places limitades. Es deu omplir el document de sol·licitud, que us deixem en aquesta noticia, i entregar-ho al correu de l'Ajuntament ayuntamiento@lesalqueries.es o al de l'Estació Experimental Agraria de Vila real, esexag_vilareal@gva.es

La jornada començarà a les 8 del matí amb l'eixida en autobús des de l'Ajuntament de les Alqueries. A les 9:30h hi haurà una ponència amb el títol "L’importancia de les cobertes i bardisses en la sostenibilitat dels Cítrics" per Alfons Domínguez, tècnic del Servei de Producció Ecològica – STT. Per a finalitzar, es realitzarà una visita a la col·lecció de varietats i patrons de l'Estació Experimental Agraria de Carcaixent, per Alfred Rubio, tècnic del Servei de Producció Ecològica – STT. Es preveu que la jornada acabe a les 15h.

Betlem Albero, regidora d'Agricultura, espera que "aquesta activitat siga de interés per a la població i que tinga una bona acceptació, ja que es tracten temes importants per a l'agricultura del municipi. Amb l'organització d'aquest tipus de jornades volem que els ciutadans de les Alqueries rebem informació d'actualitat del seu sector. També, des de l'Ajuntament volem agrair la seua col·laboració a La Unió de llauradors i ramaders i Fepac-Asaja". 

cartell alqueries casa del terror

Etiquetes