#
13
0
165

La UMA participarà en un congrés musical a Alemanya

La Unió Musical Alqueries, de les Alqueries, dirigida per Lidón Valer, ha estat convidada a participar en el Internationaler Blasmusik Kongress, un congrés internacional de música a Alemanya que es celebra la pròxima setmana del 18 al 21 de gener de 2018 a la ciutat de Neu Ulm.

Durant quatre dies es celebrarà aquest congrés musical on hi haurà tot tipus d’esdeveniments, entre els quals trobem tallers, conferències, exposicions i concerts, que serà on la UMA participarà el divendres 19 de gener a les 20:30h. Per a l’ocasió la banda està preparant un concert amb obres d’estils diferents, totes elles compostes per compositors valencians.

A més, el dissabte 20 de gener la Unió Musical Alqueriense participarà en una Reading session baix la direcció de Denis Laile.

Com expliquen des de la directiva, aquest viatge serà una experiència internacional més per a la banda, ja que aquest estiu la societat va participar en el prestigiós World Music Contest (WMC) de Kerkrade (Holanda) obtenint una medalla d’or.

cartell alqueries UMA

Etiquetes