#
13
0
165

Les Alqueries organitza “Nadal actiu” i “l’Escoleta de nadal”

Nadal actiu tindrà lloc el dia 26 de desembre i l’Escoleta de nadal els dies 27, 28 i 29 de desembre.

L’Ajuntament de les Alqueries ha organitzat “Nadal actiu” i “l’Escoleta de nadal” per a aquest període de vacances i estan dirigides per a xiquets i xiquetes. “Nadal actiu” es celebrarà el dia 26 de desembre en la Plaça Major de 10:30h a 13:30h, mentre que “l’Escoleta de nadal” tindrà lloc des del 27 fins al 29 de desembre, tots els matins de 10h a 13h en el CEIP Pintor Sorolla. Esther Lara, alcaldessa de les Alqueries, explica que “volem crear opcions d’oci en el municipi durant les vacances nadalenques i que totes i tots els xiquets i xiquetes de les Alqueries tinguen l’oportunitat de divertir-se amb els seus amics i amigues”.  

En “Nadal actiu” els assistents podran gaudir de parc d’atraccions i tallers, totalment gratuïts. En cas de que les condicions meteorològiques siguen desfavorables, l’activitat es realitzarà en el poliesportiu municipal. Pel que respecta a “l’Escoleta de nadal”, es tracta de tres sessions diàries temàtiques amb jocs, contes, tallers, etc, per a xiquetes i xiquets de 1er d’infantil fins a 6é de primària amb el preu de 9€. Totes les persones interessades hauran d’omplir la fulla d’inscripció disponible en l’apartat d’esports de la pàgina web de l’Ajuntament i entregar-la en recaptació de l’edifici de l’ajuntament del 12 al 18 de desembre de 9h a 13h.

Els alumnes que assistisquen a “l’Escoleta de nadal”, hauran de dur una motxilla amb botella d’aigua i esmorzar, un estoig amb el material bàsic com són: un llapis, goma i colors i roba còmoda per a poder realitzar les activitats preparades. Les xiquetes i xiquets d’infantil de p3, a més, han de portar roba de recanvi amb el seu nom. La resta de material també ha d’estar marcat per a evitar perdues.