#
13
0
165

Les Alqueries rehabilitarà l’edifici municipal Sant Ramon per a usos socio-culturals

Actualment l’edifici es troba sense cap ús per les males condicions que presenta i es preveu que s’utilitze per a conferències, reunions entre altres usos socio-culturals.

L’Ajuntament de les Alqueries rehabilitarà l’edifici municipal Sant Ramon, situat en el carrer Betxí. Actualment es troba sense cap ús degut a les males condicions en les que s’encontra. Una vegada finalitzades les obres, s’utilitzarà per a activitats socio-culturals. El termini d'execució s'ha establit en 5 mesos i comptarà amb un pressupost de 150.000€. El regidor d’Urbanisme de les Alqueries, Pedro Aldama, explica que “la situació en la qual està aquest edifici el fa inservible a hores d’ara, amb aquesta rehabilitació complirà amb la normativa actual i la població tindrà de nou a la seua disposició aquest edifici públic”.

Es tracta d’un edifici amb una superficie útil de 156 m2. Els motius de la rehabilitació són que l’edifici presenta problemes de filtracions d'aigua provinents de la coberta i problemes d'humitats per capil·laritat en murs de planta baixa i té la coberta en mal estat. A més, manca de les necessàries condicions d'aïllament tèrmic i la instal·lació elèctrica precisa ser renovada íntegrament per a adequar-la a la normativa vigent.

Es millorarà l’accesibilitat amb la instal·lació de serveis adaptats per persones amb discapacitats, que es situaran en la planta baixa i no en la primera planta com estaven fins ara. En la planta baixa hi hauran dos sales, serveis adaptats, un habitació de neteja i un magatzem. En la primera planta hi haurà dos despatxos. “Es dotarà a l'edifici d'una instal·lació de climatització que permeta el funcionament autònom de les diferents dependències, amb la finalitat d'aconseguir una major funcionalitat, comoditat i estalvi energètic. També es milloraran les condicions d'aïllament tèrmic i acústic de tot l'edifici”, comenta Aldama.

El regidor assegura que “d’aquesta forma estem recuperant per a les Alqueries part del seu patrimoni i estem aprofitant els espais que té el nostre municipi. Aquest equip de govern treballa per millorar el serveis que el consistori ofereix a la ciutadania i la recuperació d’aquest espai ens permetrà destinar-lo per al benefici de les nostres veïnes i veïns”

Pots trobar tota la documentació de la rehabilitació en el apartat d'urbanisme d'aquesta pàgina web.

Etiquetes