#
109
0
109

Cultura

La Unió Musical Alqueriense vendrà taronges locals a Alemanya

La Unió Musical Alqueries, de les Alqueries, dirigida per Lidón Valer, participarà el divendres 19 de gener en el Internationaler Blasmusik Kongress, un congrés internacional de música a Alemanya que se celebrarà a Neu Ulm, ciutat de l’estat de Baden-Württemberg.

La Cooperativa Agrícola Cocalni de les Alqueries, en una roda de premsa celebrada avui, ha signat una proposta de col·laboració i patrocini entre la Cocalni i la Unió Musical Alqueriense per a la seua participació en el Internationaler Blasmusik Kongress.

Etiquetes

Casa MiD

Horari: 15:30h a 21:30h

Contacte: 964 511 617 / francisco.nebot@lesalqueries.es

Què és la Casa MiD:

La Casa MiD és l'edifici en el qual es donen cita tres entitats culturals del nostre municipi, totes elles amb gran tradició en la localitat.

D'una banda està el Grup Municipal de Dança “El Replà”, en el qual es poden aprendre balls tradicionals valencians, així com també balls de saló.

Biblioteca

A la biblioteca de les Alqueries comptes amb una sala de lectura, referència i informació bibliogràfica, consulta de novetats bibliogràfiques i del catàleg en sala i a través d'Internet, consulta del fons local, préstec a domicili de llibres, revistes i DVDs, préstec interbibliotecari, desiderata, accés a Internet gratuït en els ordinadors de la sala, Wi-Fi gratuït, formació d'usuaris, visites escolars, activitats d'animació lectora per a xiquetes i xiquets i un club de lectura. Als enllaços d'interès disposes d'un enllaç a la consulta del catàleg de la biblioteca.

Cultura

Ací podreu trobar tota la informació cultural del nostre municipi. Aquestes són les pròximes activitats culturals que es realitzaran en el municipi.

Cartel festes sant antoni les alqueriesEl tercer cap de setmana de gener es celebrarà Sant Antoni, organitzat per l'Associació de Penyes amb la col·laboració de l'Associació Cultural Pla Redó i l'Associació Amics a Cavall i el patrocini de l'Ajuntament.