Ayuntamiento de Les Alqueries

Portada
Portada
Dijous, 8 Juny, 2017 - 13:30
Les Alqueries presenta el programa de festes de la Segregació amb una masceltà el 25 de juny com a novetat
Des de hui es podrà replegar el programa de festes de 9h a 14h al Registre de l'Ajuntament, i per la vesprada a la Casa de la Música i la Dansa (MiD), de 17h a 20h.

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de les Alqueries ha presentat el programa de Festes de la Segregació 2017 que inclou, per primera vegada, una mascletà el dia 25 de juny. Tothom qui vulga tindre el llibret de la programació podrà arreplegar-ho des del 8 de juny al Registre de l'Ajuntament, de 9h a 14h i a la Casa de la Música i la Dansa (MiD), de 17h a 20h. La regidora de festes, Lorena Maure, afirma que “el programa d’aquest any es caracteritza per estar replet d’activitats molt variades, destinades a tots el públics del nostre municipi”.

 

Les festes comencen el 16 de juny amb el tradicional llançament de coets i volteig de campanes i l’acte de presentació de la Reina de les Festes 2017 i la seua cort d’honor en la plaça Major. La programació compta també dels actes tradicionals, com el pa i porta o la traca que recorre els carrers del municipi de quasi 6 quilòmetres, als que se suma l’actuació de Juan Muñoz i una posterior orquestra, la celebració de la nit de Sant Joan amb correfoc i l'encesa de la foguera. Aquesta any hi ha multitud d’activitats per als més menuts, es torna a celebrar el dia de la joventut amb la col·laboració d’Interpenyes i hi haurà un tobogan aquàtic gegant.

 

Les festes culminaran el diumenge 25, dia en el que es celebra els 32 anys de la fundació de les Alqueries. En l’acte institucional d'ofrena al monòlit es nomenarà Filla Predilecta del poble de les Alqueries a la Coordinadora de Segregació. En finalitzar es tiraran 32 tronadors tradicionals i la mascletà final de festes disparada per la Pirotècnia Reyes Martí. Lorena Maure, espera que “tots els veïns tinguen unes bones festes i gaudisquen de totes les activitats i actes programats per a aquests dies, a més a més, des de l’Ajuntament volem agrair a tots els col·lectius que participen en l’organització d’actes, que fan possible que puguem disfrutar d’aquestes festes”. Acì podeu descarregar-vos el llibret de festes en format digital.

 
 
D D D D D D D
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal