#
13
15
15

El teu Ajuntament

Salutació Alcaldessa

Estimats veïns i veïnes:

Com a alcaldessa de les Alqueries tinc l'enorme responsabilitat d'encapçalar aquest projecte de govern, que de bon gust assumisc i que seguirà velant pels interessos  d'alqueriers i alquerieres. No vos defraudaré.

Des de que tinc us de raó he dut amb orgull ser de l'any 1985 -tinc la mateixa edat que el nostre municipi- i puc dir que, després de tres dècades, segueix sent un municipi jove, amb una maduresa consolidada i amb un il·lusionant futur per davant. Aquestes característiques identifiquen la meua persona i des d'ara aniran lligades a la història de les Alqueries.

30 anys des d'aquell dia on es va reconèixer la lluita de vàries generacions d´un poble que a base de treball van traure endavant la Segregació. Per això, hi ha que donar importància a estes festes, donar valor i recordar els nostres orígens. Els que ens hem trobat un municipi independent tenim l´obligació de posar en valor aquell esforç i mantindre viu l'esperit de treball, d'unitat i de consens que la Coordinadora de Segregació ens ha deixat com la millor herència que mai rebrem els alqueriers.

I vull acabar fent una crida a tots el veïns i veïnes de les Alqueries, per a que eixiu al carrer i participeu amb nosaltres en este nou projecte.